Tisztelt leendő 9. évfolyamosok! A jelen helyzetre való tekintettel az Ifjúság Egészségügyi Szolgálat (Iskolaorvos, Védőnő) a következőkről szeretnénk Önöket tájékoztatni:

A járványügyi helyzetre való tekintettel a jelen pillanatban még a személyes alkalmassági vizsgálatra nincs lehetőség! Az előzetes alkalmassági vizsgálat az Önök által visszaküldött Anamnézis lap alapján történik! Viszont az iskolában való tanulás feltétele a Széklet és Lues szűrő vizsgálat elvégzése és annak negatív eredménnyel való igazolása. Ennek módja az alábbiak szerint történik:

1. IDŐPONT FOGLALÁS INTERNETEN TÖRTÉNIK: www.synlab.hu
Időpont foglalási lehetőség: 8:00-11:30-ig
Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy csak az időponttal rendelkezők vizsgálatát végzi el a labor! Senki ne menjen időpont nélkül!

2. A vizsgálathoz semmilyen beutalóra nincs szükség! Csak jelezni kell, hogy alkalmassági vizsgálathoz kell és az ott dolgozó kolléganők fogják tudni milyen típusú vizsgálatot szükséges elvégezni! (Széklet tenyésztés és Lues szerológia.)
A laborkérő dokumentumok és a meghatalmazás letölthetők az alábbi linkeken. (De nem kötelező, mindössze csak az ottani adminisztrációs idő csökkenthető ezzel.)

3. A vizsgálat önköltséges! (13.000 Ft) Fizetni lehet kártyával vagy kézpénzzel is.

4. A vizsgálat NEM éhgyomorra történik!

5. Mivel kiskorú vizsgálatáról van szó ezért a törvényes képviselő kísérete elengedhetetlen.

Ezen eljárásrend alapján kérnénk Önöket, hogy a mai naptól a vizsgálat elvégzéséről gondoskodjanak és az eredmény megszerzése iránt tegyék meg a fent leírt lépéseket!
Tüdőszűrő elvégzésére a 9. évfolyamban még nincs szükség! Ezért a Tüdőszűrő Állomásra nem kell menni senkinek!

Mivel napról napra változik a járványügyi helyzet, ezen fórumon értesítjük Önöket az esetleges változásokról.

A fent említett dokumentumok letöltésével és kitöltésével az adminisztrációs idő lerövidíthető! De nem kötelező. A meghatalmazás csak abban az esetben kell, ha más megy az eredményért!

Kérdés esetén munkaidőben (H-P 08:00-16:00) keressenek bizalommal a következő telefonszámon:

Kozmáné Balku Mónika, Ifjúsági védőnő: +36 20 6699292

Méret
Kontraszt