“Eljött ez a nap, ami a Ti napotok. A búcsúzás napja. Biztosan nagyon nehéz nektek, hisz nem így képzeltétek el, nem így terveztétek a ballagás napját. Én mégis bízok abban, hogy nem feleditek: mindig az erős emberek kapják a legnagyobb feladatokat, hogy általuk még erősebbé válhassanak. Én hiszek abban, hogy nem véletlenül adta nektek most ezt az élet, és tudom, hogy meg fogtok ezzel bírkózni, kihozzàtok ebből a lehető legjobbat és ezáltal erősebbek lesztek!!
Most kérlek álljatok meg egy pillanatra! Gondoljátok végig, hogy mi minden történt veletek az elmúlt négy évben. Hány és hány baráttal, emlékkel, közös pillanattal lettetek gazdagabbak! Mennyi mindent tanultatok, és nem csak a szakmáról, hanem az életről is!!! Emlékezzetek az együtt töltött diáknapokra, a fárasztó, de mégis jó gyakorlati napokra, osztálykirándulásokra és mindenre, ami boldogságot okozott nektek az elmúlt 4 évben!
Remélem, hogy ezek szép emlékként élnek majd tovább az emlékezeteitekben!
Ne feledjétek, még nincs vége. Vár rátok egy utolsó megmérettetés, az érettségi. Kívánok nektek erőt és kitartást ehhez a feladathoz! Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Meg fogjátok csinálni egytől egyig, mert erősek és ügyesek vagytok!
A sok tanulás mellett azért hagyjatok magatoknak időt a pihenésre is, szükségetek lesz az energiára az elkövetkezendő napokban!
Minden jót és nagyon sok sikert kívánok nektek az érettségihez! Kívànom, hogy minden álmotok teljesüljön!”

a diákság nevében: Szoták Regina, DÖK-elnök

 

Méret
Kontraszt