SZC logo

Nyíregyházi Szakképzési Centrum

OM kód: 203045/008 | 4400 Nyíregyháza, Család utca 11.

Intézmény logo

NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokÓrarendKRÉTA

Hírek

2023. nov. 14.


Illés Ilona

  III. Zay Tudományos Nap

  A Zays Hét keretén belül iskolánkban harmadik alkalommal került megrendezésre a Zay Tudományos Nap, mely 2021-ben abból a célból indult útjára, hogy a Zay-pályázaton sikeres pályamunkákat készítő tanulók tehetséggondozását biztosítsa.

  III. Zay Tudományos Nap

  A rendezvényt Pájer Attila a Nyíregyházi SZC kancellárja nyitotta meg 10 órakor. Ezt követően Dr. Szűcs Attila a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház főigazgatója, Nagy Géza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház ápolási igazgatója, a MESZK Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Szervezetének elnöke valamint Vargáné Nemes Ildikó igazgatónő, mint a rendezvény házigazdája üdvözölte a jelenlévőket.

  A Zays Hét kiemelkedő programján iskolánk jelenlegi és volt tanítványai tudományos kutatómunkájukat mutatják be, melyekre vagy korábbi Zay-pályázaton vagy országos versenyen kaptak már elismerő minősítést. Az idei évben a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának két delegált hallgatója is bemutathatta a tudományos munkáját.

  A rendezvényen Vidáné Fábián Valéria a Szegedi Tudományegyetem Szentgyörgyi Albert Klinikai Központ, Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatóságának szakoktatója is előadást tartott „Mentorálás és gyakorlatvezetés, mint a humánerőforrás utánpótlás biztosításának eszközei” címmel és üléselnöki funkcióban is tevékenykedett.

  Üléselnöki felkérésnek eleget téve Dr. habil Jóna György Phd. a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának egyetemi docense is megtisztelte a rendezvényt és értékelte az előadók tevékenységét.

  A Tudományos Bizottság munkájában részt vett még Papp Miklósné intézményünk nyugdíjas oktatója a Zay Tudományos Nap egykori társszervezője.

  Jelenlétével megtisztelte a rendezvényt Jakabné Harcsa Erzsébet a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórház ápolási igazgatója, Nagyné Hermányos Zsuzsanna, a Nyíregyházi Szociális Gondozási és Egészségügyi Alapellátási Központ igazgatója.

  A rendezvényen összesen hét kimagasló színvonalon összeállított prezentáció került bemutatásra. A Tudományos Bizottság minden előadóról elismerő véleményt alkotott, hiszen profi módon mutatták be a feltáró elemzésben elért eredményeket, összefüggéseket, következtetéseket.

  A rendezvény a szakmai együtt gondolkodásra, eszmecserére is lehetőséget adott. Minden előadó értékes ajándékot kapott a színvonalas előadásért a MESZK és a NYSZC támogatói felajánlásának köszönhetően.

  Természetesen a sikeres programot jövőre is folytatjuk, új ötletekkel, elképzelésekkel kiegészítve.

  A szervezők: Illés Ilona oktató és Varga Lászlóné oktató.

  Fotók: Asztalos Szilárd

  GALÉRIA

  III. Zay Tudományos Nap - 2023

  tudnap23_6104.jpg
  tudnap23_6103.jpg
  tudnap23_6087.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Kiállítás a fenntarthatóság jegyében

  Kiállítás a fenntarthatóság jegyében

  A Föld napja

  2024. ápr. 22.


  Dr. Balázsné Bódi Mária

  2 MILLIÓT ÉRŐ I. HELYEZÉS!

  2 MILLIÓT ÉRŐ I. HELYEZÉS!

  Együtt a jövőért!

  2024. ápr. 22.


  Simon Miklós

  Smink- és frizurakészítő verseny

  Smink- és frizurakészítő verseny

  Kolis hajköltemények és smink

  2024. ápr. 18.


  Bényei Ildikó


  Partnereink

  SZC logo

  Nyíregyházi Szakképzési Centrum


  NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium

  4400 Nyíregyháza, Család utca 11.

  Telefon: +36701996735

  E-mail: titkarsag@zay.hu

  OM azonosító: 203045/008

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/000936


  2024NYSZC Zay Anna Technikum és Kollégium